40 minggu

Mlm ni sy dh start bermalam di hospital tengku ampuan rahimah... Sy ada gdm on diet.. Esk pg sy kena induce sbb dah sampai due date tp blum bersalin lg.. Doakan sy dipermudahkan urusan ye..

13 Balas

dah bersalin ke tu, moga dipermudahkan amin. maaf ingin bertanya, suami boleh teman ke?. Sy bln 8 bersalin sana. anak pertama seram sorg2 huhu.

InsyaAllah, semoga dipermudahkan semuanya. Semoga anak dan ibu selamat sihat sempurna.

Hospital ampuan rahimah suami blh x msuk LB smbut bby,..sbb sya brsalin bln8

Semoga dipermudahkan sis.. husband dh boleh teman dlm LR ke?

Semoga dipermudahkan segala urusan sis.. Aamiin

Semoga dipermudahkan segala urusan sis

Klu gdm on diet kena warded minggu ke 38 ker

4y ago

Gdm on diet tak boleh bersalin lebih dari 40minggu

semoga d permudahkn.. Aamiin..

Semoga dipermudahkan.. amin

Semoga dpermudahkn urusan.