Baby June

Siapa lg ‘geng tak raya’ this year? ? EDD on 12/6. Mommy yg ada experience bersalin, biasa awal ke lambat atau on time? Hehe ? #firstbaby

17 Balas

biasanya org kata,first baby keluar lambat but it all depends on ur health and how baby feels. kalau dia comfy mmg keluar lambat la tu.. kalau ur health tak ok mcm ada diabetes for sure kena induce awal la (pengalaman from my father's perempuan simpanan.kena induce sbb diabetes.) i got baca2 that if twins pun kena induce. hope everything is fine with u la.😊❤

3y ago

Sis Hada, ni depa post 2 tahun lepas punya..🤣

teringat thn lepas sy bersalin 3jun.. raya pertama 6jun.. sebab czer 3hb masuk hospital 6hb tghri baru blh keluar.. hahaha.. terus shot dari batu pahat ke kulai balik rmh abg.. rasa nak tercabut pinggang masa tu.. hahahahahaha.. kenangan betholl laaa

yeah saya EDD 28/4. betul betul dah nak dekat dengan raya hahaha semog sempat pakai baju kurung and tangkap gambar raya dengan Baby Bump !

Sy 'geng tak raya'. Org tgh raya sy tgh berpantang.. Hehehe.. Dpt lah jgk beraya hujung2 tu.

Bln 5... deu 11/5 .. kita raya 13/5... tak taw sempat raya or tak nie... 😂😂

sama edd kita...ank 1st 16 thn lps kluar awal dr edd

Kenapa 'geng tak raya'?? raya bulan 5 kan?

Ehh sama lah kita.. Cuma saya 13/6..heheheheh

baby june juga 19.6

Insha allah sempat Raya