Geng due 30/8/22

Salam mommy sapo geng sy due date 30hb niy?? Mommy² dah ada tanda² nk bersalin ke?? Sy 30hb niy kena c.in kt wad dah...sbb ada masalah gdm dgn fibroid. Doakan sy dipermudahkan urusan yer🤗

10 Balas

sma due date kita.xbersalin lg.msa 38w kluar tanda drah coklat 2 hari.kna cek in wad 4 hri still 2cm..tp smpai kehari 39w 4d xbrsalin lg blum ada tanda lain.klau x brsalin jgak 4.9 ni induce

saya due 22/8 tp xbersalin lg 😅🤣. Harini dh 40w4d. Doc bg masa sampai Ahad depan (27/8) huhu. Kalau xbersalin, kena warded terus Isnin tu. 28/8 🥲🥲 Doakan please

saya awal bersalin ank sulung 19/8 ..nk ikut 29/8 due saya ...moga dipermudahkn urusannya

ada ni sama tarih tapi lom ada tanda cuma lendir putih Susu mcm tu ada tapi tak tau lah

semoga dipermudahkan urusan dik🤲🏻🤲🏻🤲🏻

semoga bsalin nanti dipermudahkan .. amiinn🤲🏻

moga dipermudahkan urusannya ❤️🌹

saya spatutnya 25/8/2022 tapi gugur masa 12 week

2y ago

insyaAllah, Allah akn bg rezeki tepat waktunya. yg penting lani jangan bhenti bdoa. jaga kesihatan.❤️

semoga dipermudahkan urusan puan ye

sy geng awk due 30hb

1y ago

awk branok brape hb???sy 2/9 baru baby Kuar🤭