Geng Februari ?

Salam, siapa geng edd 19/2/2020? Dh ade yg bersalin ke or ada yg masih mcm sy, belum ada tanda lg.. Sy gdm on diet.. Hrp dpt bersalin normal tanpa induce bagai.. Doakan sy ye ??

45 Balas

Sya due 13/2/2020.. Skrg ni dah ada tanda².. Cek dah 1cm...tinggal tunggu je nak msuk wad... 😊

4y ago

Tanda² Sory ya... Lindir sya mula dah ada ikut sikit² darah.. Dan Kekadang akan terasa baby menolak dah ke bwh...

sy due 20.02.2020, pun belum ada tanda. sy pun GDM on diet control jugak. rasa tak sabar nak bersalin dah ni..

4y ago

sma sis serh diri die 20.2

13 feb.. Huhu... Menghitung hari...tapi masih x de tanda apa2 lagi.. Hopefully x lebih due .. 🤗

Saya pun 19/2/2020. Masih takde tanda2 nak bersalin lagi haha. Mama dengan abahnya dah tak sabar

Saya 19/2 juga tapi takde tanda lagi setakat ni. dah tak sabar² nak tunggu baby keluar 🤗🤗

Sy 19/2..18/2 dah kena serah diri tak boleh post date. Tp skrg ni tgh melayan contraction dekat rumah.

4y ago

Mcmana melayan tu 😭 Sy xtahan btl time contraction tu. Nk buat apa pun xboleh. Huhu.

sy edd 24/2 tp gdm on diet so kne admit 18/2 ni...hrp2 dpt laa rse bsalin normal 🥰🥰🥰

EDD 20/2, tapi baby breech. So cerita dia c-zer la. 10/2 nnt serah diri, 11/2 operate. #firstbaby

4y ago

Tq sis...harap sispon sme2 dipermudahkan...👶

Saya edd 18/2/2020 tapi alhamdulillah dah selamat lahirkan baby girl 2/2/2020 😊

4y ago

Sbb air ketuban dah pecah. Pergi hospital, Dr masukkan antibiotik untuk cepatkan bukaaan.

Sy 24 feb. Gdm diet.. Pun belum ada tanda.. Harap2 dipermudahkan scara normal.. Amin