Jantina

Salam... Nak tnye ye.... Masa sy 30w sy ada scan jantina.. Klinik luar... Dokto tu kata bby sy ppuan So.. Now 37w scan kat kk.. Dokto kata alhamdulilah.. Bby sht.. Baby boy kata nya.. hahahahaha... Mcm mane lah agak nya ye.. Brg2 baby sy dah beli pink kaler.. Mane sy nak percaya.. ? bby girl ke bby boy?.. Dah hubby seronok sangat dgr doktor kata hari tu bby girl.. Tup2 dokto kat kk kata boy.. ?

21 Balas

Sy scan 5d masa 23week.. Baby kuat gerak xnak duk diam langsung.. Tp doktor sempat gak stop part jantina dye.. Doktor cakap girl.. Hati masih lagi tertanya2 betul ke baby girl😍

4y ago

Aamiiinnnn..

Haha alahai.. sbb tu la kena beli barang unisex sis, dah lahir baru tambah barang lain.. sy yg scan terang2 nmpak boy tu pun saya beli unisex, takut kena surprise keluar girl 😅

4y ago

Hihii.. doa moga anak sihat sempurna ye sis.. 😊

Macam Saya sis,swasta cakap boy pertma Kali lepas tu scan balik cakap girl,kk lagi cakap Tak bole nampak dia punya jantina.buat counfius sikit,sekrg 37w 2d

4y ago

Hihi.. Hanya tungu baby kelua.. Utk kepastian.. Hehe.. Sama mcm sy.. 37w4d

Hehe, takpelah sis asalkan baby sihat. Sy scan gurl, andai kata boy, pakaikan aje baju pink tu. Hehe.

4y ago

Hihi... Aaminnn.. Moga baby sht sentiasa... T.Kasih...

,🤣🤣tunggu baby kuar je sis. Xsmua klnik sama result kalau scan jantina

4y ago

Hihi... 🤗🤗🤗 Tu lah... Baby nak bg kejutan kot dgn ayah nya. 🤗😊

Akk nmpk x dia punya tu llki ke ppuan sebb sya terang bolh nmpk baby boy

4y ago

23week1hari

😂 habislah.. pink² la baby nanti.. tapi x e la janji baby sihat

4y ago

🤗🤗🤗🤗🤣 aaamiinnn. Harap baby shat... Aamiinn...

Yang last scan selalu betul..mengikut pengalaman saya lah..hihii..

4y ago

😂😂 Tp dlm hati nie still harap gegirl🤗🤗

Xda masalah pun baby boy pakai pink😉

4y ago

🤗🤗🤗😘 Dlm hati nie still harap gegirl... Hihi... Doa kn sy ye.. Sbb ank pertama dah boy.. Harap kedua nie gegirl.. 🤗

Hahaha sama la kita sis🤣🤣