Doctor scan Jantina seawal 18week 😍

Nak share hari ni sy baru bt buku kt Kk petg td Alhamdulillah layanan my nurse n doctr sngat Vip pd sy la Tqvm . Apa yg bt sy teruja ialah sy nk sangat tahu jantina my baby xsbr sngt nk thu jantina, dgn spontanya doctr scan jntina my baby is boy Alhamdulillah smoga ank mama lahir nty sht smpurna tubuh bdn 🤲❤😍 mmaa ingat kn girl tp xpe la 😊 xkira la boy or girl syukur Alhamdulillah yg pnting ank2 mama sht² mama 🤲❤ ank2 mama murah rezeki sllu sht walafiat serta umur yg bmanfaat utk Dunia Akhirat Aamiin 🤲 My simptom bby boy ❤ suka tdur mngiring ke kiri ❤muka bminyak & mudah tumbuh jerawat ❤mengidam nk mkn ikan masin🤭 @ seafood ❤ sblm scan pernah doa nak bby girl tp Allah SWT bkhendk lain, Allah bg ptunjuk mimpi nampk mak mertua jaga my bby tp bby tu bby boy "bby boy pakai baju biru" subhannallah😊🤲. & bila doctr scan td nmpk jelas 🤭bird baby boy sy😊👍

Doctor scan Jantina seawal 18week 😍
14 Balas

Tahniah mama to be 😍👏🏻 saya scan week 15, doc bagitau baby boy. Tapi doc suruh datang next appointment 4/6 ni utk scan lagi sekali utk confirmation. Tak kisah boy or girl, janji sihat walafiat & cukup sifat InsyaAllah 🤲🏻

alhamdulillah thniah sis..saya bru 26 minggu masa scan 19 minggu baby saya girl ...dh kali 3 scan doktor ckp sama baby girl doakkn saya jgk supaya dipermudahkan urusan saya shingga baby keluar dgn selamat ..

alhamdulillah tahniah sis..akak baru 10mgu baru daftar buku pink. tp simptom adik tu mcm simptom kak ja..muka berminyak,suka tidoq mengiring,Naik jerawat,suka mkn jeruk,air Manis berais

sy pula suka mengiring sebelah kanan...tak tau la apa jantina baby sy ni...skrg dah 18w...bulan depan scan utk ke 2 kali...hrp2 la nmpk jantina dia,excited jga nak tau🤭

2y ago

Amen...TQ sis🥰

tahniah..saya pon scan detail 18 weeks dah nampak jantina baby.. baby boy dah tunjuk dah dia punya pistol🤭🤭 baby september🥰🥰

2y ago

ikut deu date 16/9 tp kena bersalin awal 2 minggu.. sbb saya ada gdm

syukur alhamdulillah,im happy for you.Tolong doakan saya jgk supaya d permudahkan urusan saya sehingga baby kluar dgn selamat😘

2y ago

terima kasih sis,aamiin allahumma aamiin.Smoga doa kita d perkenankan olehNya

simptom awk ni mcm sy laa....🤭🤭..menghrpkn girl. tp xkish laa jnji bby selamat hingga melahirkan sihat tubuh badan dan sempurna

Samalahhhh sy nak ikan masin nak makan seafood mmg tidur belah kiri. Bila ngiring belah kanan xboleh tidur 🤪

tahniah. doakan saya dapat baby boy jugak, teringiiiiin sangat nak baby boy.

2y ago

aamiin

Alhamdulillah tahniah❤️❤️. kita gegirl hehehe. suka makan mnis2

2y ago

sya mmng craving pn manis2 suka sngt mkn kek roti yg manis2.... masam mmng xleh jdi nk mntah... sya suka air gas f&n hijau tu fav btoii... ahahah masin pn sya x brp.. sya scan x nmpk gender... elok laa sya pn tngh tnggu hari nk brsalin sahaja.. ahaha