Team due jun🤭

Hai mummy2 ada tak sama sy due jun? mummy2 dah tahu jantina ka?bby apa ye?sudi kongsi meh la sembang2..sy girl insha allah🥰slong boy ke2 harap sangat girl..dtail scan cakap girl,doktor kk pon cakap girl.. harap2 betoi la kluar girl dah mama beli banyak barang pink🤭🤭🤭🤭

38 Balas

Saya in shaa allah girl. Tpi yg bestnye, ritu buat scan gander kan 2 kli scan sebb first doc tu scan baby boy. Masuk doc ke2 dia tngok kt screen baby girl tpi tulis situ boy. Klinik call suruh dtng scan balik. Tngok2 girl tpi in shaa allah nk buat detail scan semua. Tk kesah baby girl or boy. Jnji baby ibu sihat semua.

terima kasih semua sudi kongsi..xsempat nak blas satu2..tpi hppy baca stu2 comment 🥰semoga kita semua selamat bersalin sihat ibu dan anak🥰 dipermudahkan segala2nyaa..amin🥰rmai erk due jun hehe sy 27jun tpi bersalin czer awal 3minggu sbb ada masalah rahim😅doakan sy dipermudahkan ye

1y ago

ya awak..first kandung ggur..cuci 2x rahim bocor kena alat cuci tu n doktor kata rahim sy lembut..start kejdian tu xboleh dah bersalin normal..ank slong czer..tapi trikh czer doktor bg lmbat 39week..sy sakit 382week 3hri time bby tendang nak kluar rahim sy bocor balik dan bleeding terok..jdi ni prgnant yg ni doktor nak czer awal tkot kejadian yg sma berulang..mgkin 3minggu awal.. bleeding risiko nyawa ibu dan anak.. awak klau rasa xboleh normal..lbih baik czer..sma ja dua2..janji anak selamat ibu dan anak sihat..semoga kita dipermudahkan urusan bersalin ya🥰

sye scan doc ckp boy,,,tapi yg nie btul2 keliru skit😅sye ank ke 7 kandungan ke 9,,6/6 due mgkin kne standby bln 5,sbb ade atsma dan mslh candida,,lagi 1 anak da ramai,dan pnh ade bby prem,,,smua brsalin awal,,,35w,36,37,38 w,,,smoga kite smua dipermudahkan,,,aamiinn

Pejam celik, lagi berapa bulan je kan. Saya 25/6 due, dua kali scan, tak nampak lagi, hehe,masa tu week 20 dgn 22 mcm tu. Jumaat ni Insyallah scan skli lagi, harap baby bagi kerjasama. Tapi barang baju2 baby dah beli sikit2, kami pilih kaler2 selamat jee. hehe

sy due 23/6 .. skrg ni kndungn 25week normal ke bby kurang gerak ?? sebab smlm g kk dpt inject bby gerak tu , lg satu hb sy mkn low , dr mkn obimin sy tukar iberet .. sy taktau la bby kurang gerak effect dr inject tu ke effect tukar ubat tmbah drah tu .

1y ago

klau rasa lain..awak kena rfer nurse yg jaga awak..risau jugak..sy ok aktif hari ni 25 week..kalau puasa ja slow kick

Saya due 10/6 🤭 xtnya pulak boy or girl.. sbb nie pon baby yg nbr 4 dah,1 boy dan 2 girl..kali nie x mengharap la boy or girl jji ank kluar degan sihat sdh la..sya doakn kita smua dprmudahkan segal urusan dan sihat² selalu,amin²..

da scan nmpk gigirl.. mmg menanti girl sbenar nye, hrap x kena scam la hihii.. sy due 3/6 tp sbb ada gdm mgkin bersalin awal.. buat masa nie nurse doc x ckp pape lg.. tngu dieorg inform mcm mana sbb nie first time sngkut gdm 😅

1y ago

wah sma la kita..mmg nantikan2 ggirl..tula kan harap2 xkena scam😂mama excited sangat ni..sma sy baru first kena gdm..ank slong xkena..hehe semoga dipermudahkan urusan awak ya🥰

saya due 18 june...doc swasta n doc kk bgtau bby girl..yg sulong da 13 thun girl gak..kedua anak syurga..ketiga ni rezeki x dijgka..alhmdulilah...x kesah bby girl or boy..jnji ckup sifat nye sehat walafiat hndak nye...

1y ago

tu la...rasa seram pon ada ni..13 tahun da jarak ngn anak sulong...mudah2an kite ni dipermudahkn bersalin...ada ape2 masalah x sis..ngndung ni

scan kt kk masa 20w tak nampak pun jantina.nak scan private malas plk 😂tunggu lah 3w lagi 28w plk scan kat kk.kalau ade rezeki nampak jantina, ada la..1st girl..harap2 yg 2nd ni boy la..si kakak mintak baby boy 😂

Edd 7/6/2023 second baby estimate girl jugak 😬 barang baby rasanya dah complete except barang pantang ibu ada nak topup2. Dah siap listing hospital bag and pack sikit2..excited macam baby first dulu