Jantina baby.

Mommy ada pengalaman x , doktor berlainan scan berubah ubah nmpk jantina ... Mula² scan jantina bby sy boy ,pastu xlama scan lagii , dktor nmpk bby girl plak Adehhh... 😅😂

4 Balas

Saya ada pengalaman. Sejak 19 weeks sampai 30 week, saya dah buat 7 kali gender scans di tempat yang berlainan. Results semua tak sama. Kejap girl, kejap boy. Last-last saya dah malas nak check gender, just pergi checkup biasa je dengan gynae saya di Avisena. Lepas tu memang terang nampak gender dia boy. Dua kali scan lepas tu pun nampak boy jugak. So confirm lah boy hehe.

sy pnah😆dua kali scan , first Dr ckp girl kli kedua Dr ckp boy😆 Nak ulang scan x nk jdi tnggu je baby lahir, kluar la baby boy

ya pun sama. mula2 doc cakap ini pom masa 18w . lepas tu 24w cakap ada pistol . tu klink lain . buat aku keliru.

kan... 😅😅tp doc yg scan nmpk bby boy ..double cnfirm dia blg