jantina baby

Siapa kat sini y due date hjung bulan jun..dh scan ker..boy ke girl..sy blom scan lg..tp harap sgt dapat bby boy..sbb dh dua org girl?

10 Balas

sy 29/6/20..tp kepala bby dh kt bwh ni.. risau klo brsalin awl.. nervous die lain mcm ni.. ank ke 5 tp rasa mcm bby first lak.. 😅 tp scan xnmpk bby boy or girl.. jnji ibu n ank sht.. 🤗

4y ago

Sama tarikh dng sy.tapi sy selasa ni kena paksa bersalin.kencing manis

Sy due 27/5☺️ Ni doc dah bg tarikh admit 2/6 klau tak bersalin juga. Semoga mudah kita bersalin nanti ya sis.. Aamiinn Ya Allah ❤️

sama lh kita... sy due 30june... sy pun ada 2 girl, mengharap no 3 ni boy jugak, tapi... naluri hati ibu2 ni ckp, mcm nk dpt girl lg😅😅

4y ago

sme la kte due date 30/6 .. ank no4 dh ade 2 boy 1 girl yg ni insyaallah girl jugak

Sy..4 kali scan nampak girl..n semalam bru lepas scan..gegirl dok o&g kata..

Semoga ad rezeki sis aminn.. sy bru bersalin ank ke dua, dua2 pon perempuan..

Sy due 26june, scan baby girl.. 1st baby. 😚

Kalau nk scan tu dkt mana ye?

18.06.2020 bby girl..

sye 26.6 g scan boy

Hehehe baby boy