Jantina bayi...

Hi mummy... Knp erk tiap kali scan jantina baby sentiasa berubah ubah.. doktor yg berlainan jga. 1st scan bby boy,,2nd bby gurl,, 3rd mcm boy mcm girl jga.. last skli doc ckp xpasti😂😂😂 ada hrpan ke nak dpt baby boy mcm ni.. ada apa² tnda ke klau yg d kndung bby boy??..bantu doakan sy ada rezeki bby boy✌️✌️berharap sgt.. Aamiin.. Terima kasih😊

5 Balas

Try scan lagi nanti, Sebelum p scan.. Minum la Air ais ke, manis2 ke or mkn.. Sy 2x p scan jantina, klinik berlainan.. Yg first baby x nak tunjuk, baby membelakang.. Scan kedua p branch sonobee masa kandungan 34w.. Alhamdulillah nampak jelas..

1y ago

baby dh kangkang,,tp doc xsure

kalau tukang scan pon x pasti apa lagi kita😂😂setiap org lain2 tanda nya .. ada org makan masam tgh pregnant boy .. ada org makan masam tgh pregnant girl .. jadi nak tau jawapan ? tunggu dia keluar😂😂😂tu jelaa

sy pun scan berubah jgk, 20 mggu girl..time tu dy kangkang elok..scan 28 mggu boy..lps ni nk try tya 36 mggu pulak..

xtahu nk cakap..cuma mak sy pernah tegur dulu yg sy masak masin mesti anak lelaki..kebetulan mmg anak lelaki..

smpai bersalin la sy tak tw jantina baby hmm sedihh nak g klinik berbayar mahal.. masuk 35week daa

1y ago

sy siap scan 4d sis.. xnmpk jga😂😂