tidur baby tak lena

Salam nak tanya berkenaan tidur baby. Selama ni sy tidurkan ank pkul 8 dan buasanya mmg dia akan lena dan bangun 3 kali shj sepanjang malam. Selepas bf pun akan sambung tidur. Sekarang ni saya pelik anak sy kerap sangat terbangun, sejam sekali. Pastu lepas mnyusu dah tidur pun akan susah nak letak. Letak je terjaga pastu terus menangis yg macam sungguh2 tu. Sy jadi keletihan sbb bangun sejam sekali pastu nak kena pegang dia sepanjang malam sbb susah nak letak atas katil. Baby sy 7m3weeks Ada mommy yang pernah hadap perkara macam ni tak. What do you do?

8 Balas

kadang baby nk tukar bulan..perangai,perbuatan,reaksi,dll pun bertukar jugak..nanti baby akan ok semula