Nak tanya ibu2

Hi ibu2, nk tanya normal ke baby 8bulan waktu malam susah tidur? Selalunya malam dia tidur mnyusu badan & lelap. Tapi dia minum sikit2 & taknak susu. Sy trpaksa guna buai waktu malam, itu pun buai sampai 30minit baru dia tidur. Normal ke? Kalau sy angkat dari buai letak bawah dia tidur sekejap je 1 jam pastu bangun nangis trpaksa buai lagi sekali, letih juga sbb dia akan bangun tiap 1 jam sampai 7pagi.. #bantusharing #ingintahu

1 Balas

pola tidur ank mmg akn berubah seperti tu puan....ssh nk dpt yg elok je tdo mlm smpai bsr..hihihi..kalau kita org melayu ni slalu kata sebab beralih bulan...