Baby tidur2 ayam

Hai nak tanya , baby 2 bulan . setiap kali lepas susukan baby dia tidur kan . dia suka tidur buka mata 😂 buka sikit ja . mcm tidur2 ayam . lepastu bila bagi dia tidur , dia akan tidur dalam sejam atau setengah jam lepastu dia menangis meragam mengantuk. bila kita tepuk2 bru tidur balik pastu ulang2 smpai malam time kita nak tidur tu 😭 bila malam ok pulak tidur lena 🤣 dengan kita2 tidur lena dia tak ganggu . adoi , macam mana nak bagi dia tidur yg betul2 tidur tak bangun . dengar bunyi sikit terjaga . smpai kdg2 tinggal dia tak lama mana pun dia terjaga dah nak buat kerja pun susah adoi . #firstmom

2 Balas

kena tahu sleep cycle baby, saya pun sama. banyak follow fb Baby Language dengan group fb nya dan di tiktok Baby Cry Solution. lama sikit baru faham cycle ni. tp masih belajar2 lg sebab boleh berubah time antara cycle

jadi boleh buaian 😅