Supplement Tambahan

Salam n hi...nk tanya Kat sini korg amalkan supplement ape selain Obimin ataupun pil2 acid folic dan vitamin2 yg nurse bg kt klinik? Sbb aritu nk beli pil habbatussauda..seller tu xbg kalau pregnant.. Sib baik xmkn lg.. Tp ade satu produk minuman ni..ramuan dia byk...termasuk la ade habbatussauda...agaknye kalau kuantiti sikit blh...tp kalau mkn pil habbatussuda..agaknye bahaya kot...sbb panas.

10 Balas

Sy makan pati delima guilsan je sis. Ni baru nk start amalkan vco.