Makan acid folic brand ifolic

assalamualaikum. sy nk tnye normal ke kalau mkn brand ni. najis hitam dan air kencing pekat kuning. sy penah tgk di klinik swasta bg brand ni sbb tu sy cube yg ni. atau ade suggestion brand acid folic yg mana elok. dan sy penah jgk cirit. disebabkan pemakanan ataupun pil ni?#ingintahu #firstmom

2 Balas

biase klau folic asid + iron mmg najis hitam n kencing kuning..itu maksudnya iron tu dh serap kat badan..sbb sye mkn iberet folic tu pon sme jgk mcm tu..tpi klau cirit tu tkla..cuma dia lawaskan kita punya bdan..senang nk membuang

try hovid

11mo ago

tapi apa2 brand pun okay je sebenarnya