Supplement

Hi mommies. Nak tanya, kalau dah ambil new obimin sebagai supplement semasa mengandung, perlu topup lagi tak dgn supplement lain ? Contohnya folic acid dan iron fumarate. Dalam new obimin tu ada tapi amount tak sama dengan pil yang kita ambil berasingan. Folic acid dalam new obimin 0.9 mg shj, sedangkan biasanya ambil 5mg/pil. Terima kasih #firstmom #pleasehelp

2 Balas

Kalau macam saya, doktor bagi New Obimin, Calcium Carbonate, dan Aspirin (Cair darah). Tapi saya still continue Folic Acid. Setakat ni takde apa² 🤔 Tapi kalau nak tau lbih lanjut better tanya doktor awak dulu

6mo ago

Okay baiklah. Terima kasihhh 🫶🏻

xperlu. obimin dh cukup.

6mo ago

Alrightt thank youuuuu