Fira, Malaysia

Excited to become a mum

About Fira

Keputusan MGGT

Selalunya lepas minum air gula di KK @ KD, berapa lama ye untuk tau keputusan? Andai kata kalau kita sangkut, selalu berapa hari selepas tu nurse akan call? Berdebar pulak tunggu result. Takut sangkut
..read
Bergantung KD dan KK. Saya pernah minum air gula kat KD dan KK yang berbeza. Satu tu lepas minum, kena tunggu next checkup baru tahu result. Satu lagi, lepas 2 jam dah boleh dapat result.
Tmpt saya next appointment br misi bgthu results
Sy checkup di KD. Bila minum air gula kena pegi Kkia. So lepas minum air gula 2 3 Hari boleh call misi kd utk tnya result. Kalau X tggu next appt la, misi kd akan bg tahu result.
Ikut appointmt sis lh..
Next app bru dia akn bgtau kputusan tu.

KK Kempas

Ada sesiapa yang berpengalaman buka buku merah @ pink di KK Kempas, JB? Lama sangat ke kena tunggu giliran walaupon kita datang pagi?
Saya td siang call kk kempas, die cakap saya under kk tampoi sbb dduk kt bb Uda. Sbb xtau hari bila kk tampoi buat utk buku pink.
KK Kempas rmai ckp mmg lambat.. Tp sy x pasti betul ke x.. Kalau kk tampoi ok sikit lah.. Cepat je siap..
kk kempas x pernah saya under kd kempas
Mana2 klinik kerajaan pun sama sis. Kalau sis nak cepat dtg awal dlm 6.30 terus ambil nombor. Kalau dpt no.1 biasanya 8.45 dah settle