Uri Kat Bawah

Salam mummy semua , saya nak tanya . Saya pregnant dah 18 weeks , semalam saya scan detail kat klinik swasta , doktor ckp uri baby kat bawah . Saya tak ada pengalaman . Ni first baby . So saya mcm blur kejap . Then doktor ckp kalau ada pendarahan terus pi hospital . Ada sesiapa tak mummy kat luar sana yang ada pengalaman mcm saya ? Saya ni mmg aktif sikit bergerak kesana kesini . 😅😅😅 . Sebab mak ckp kena banyak kan berjalan .

15 Balas

Kes Sama dengan Saya, uk 16w letak dibawah sebab size baby msh kecil so nak tunggu sampai uk 20w. Banyak berdoa sahaja...

4y ago

Oh yekeaa . Okay okay . InsyaAllah . Terima kasih sis ☺️