Lendir coklat

Hai mummies, saye 34 minggu keluar lendir coklat. Bile scan kat klinik swasta mungkin infection dr kate. Siap terangkan secare detail. Tapi bile pergi hospital kerajaan dr ckp uri kat bawah dan kene operate. Err saye buntu ni. Sebab dkt klinik swasta saye tanye uri kat mane, dr ckp jauh dari pintu rahim. Tapi kenape dkt hospital kerajaan cakap lain... Tolong bagi kate kate semangat 🥺#advicepls #bantusharing #firstbaby

1 Balas

Better pergi ke 3rd hospital untuk kepastian. Saya pun pernah kena spotting on 35 weeks. Tapi alhamdulilah tak ada apa2. Saya bersalin normal on 37 weeks weeks sebab air ketuban tiba2 pecah. Masa pergi pemeriksaan di hospital kerajaan untuk kes spotting tu, doktor memang check details. Siap scan, check bukaan, ambil sample discharge. Doktor pun cakap dekat saya, kalau spotting ni selalunya reason dia sama ada uri lekang, uri di bawah dan baby di atas. Tapi kes saya, doktor kata tak tahu apa sebab. Masa saya datang pun, saya dah tak keluar spotting t. Tu dia bg balik. Doktor kerajaan yg check mommy tu details tak? Kalau masih ragu, pergi ke hospital ke 3. Tengok nasihat dia sama dengan doktor hospital swasta atau kerajaan. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers