Uri kat bawah.

Salam mommies, adaa x tips untuk naik kan uri , saya dah masuk 30 weeks , masa scan doc ckp uri bby kat bawah mcm mna nak naik kan ye . #firstbaby #ingintahu #FirstPragnant

2 Balas

sy dulu 33w baru uri naik dan baby pusing , sebelum ni dia songsang . sy cuma usap perut pastu ckp dgn baby hari2 tlg naikkn uri . sujud lama2 . tido angkt kaki bg tinggi lapik dgn bantal .

Paling lambat 37w, kalau 37w masih kt bawah then doc akan decide what's the best for both of you