Uri dan kepala bayi putih-putih

Saya dah 36w, td scan di kk, Doktor ckp uri ada putih2 & dekat kepala baby ada nampak putih2 juga, then Doktor suruh refer hospital..ada sesiapa pengalaman macam ni??

3 Balas

Sy pernah kena scan sgn sono, die ckp ada putih2 dkt uri. Then die bgthu sbb kurang nutrisi. Kena banyak minum susu. Next scan dh berkurang dh putih2 tu, n skrg dh xde dh putih2 kalau scan. Alhamdulillah. Moga baby2 kita sihat walafiat. Awal2 dlu sy x blh minjm susu sbb nk muntah, sedangkan sy suka sgt minum susu. Tapi lma2, dh blh minum susu banyak2 dah mcm skrg 2-3 gelas susu sehari kena minum.

2y ago

yeke..terima kasih atas perkongsian..nnti sy try minum susu..sy mmg jarang minum susu..

boleh nmpk ke uri putih2 n kepala bb putih2 tu..? awk buat detail scan ke?

2y ago

try minum air kelapa.

Maaf tiada pengalaman. mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat

2y ago

🌻