Uri Kat Bawah

Salam mummy semua , saya nak tanya . Saya pregnant dah 18 weeks , semalam saya scan detail kat klinik swasta , doktor ckp uri baby kat bawah . Saya tak ada pengalaman . Ni first baby . So saya mcm blur kejap . Then doktor ckp kalau ada pendarahan terus pi hospital . Ada sesiapa tak mummy kat luar sana yang ada pengalaman mcm saya ? Saya ni mmg aktif sikit bergerak kesana kesini . 😅😅😅 . Sebab mak ckp kena banyak kan berjalan .

15 Balas

Memang la kena byk berjalan tapi tgok berapa bln jugak Kalo Uri kat bawah tu X leh gerak byk la takut bleeding

18 weeks awal lg..uri bole naik balik..bykkn bsujud...nk "bsama"suami bahaya uri bwh ni elakkn..jgn angkt berat2..

4y ago

Okay sis . InsyaAllah . Terima kasih ya ☺️

Awalnyer buat scan details? Scan details bukan start on 22w-28w ke?🤔

4y ago

Government xde scan details sis,swasta jer buat,scan details Dari 22w-28w,scan biasa pun da nampak Uri da

Saya pun sama... Uri dbawah... Tp kandungan 28 minggu dh naik...

Awal lgi