uri kat bawah

assalamualaikum semua..sekarang saya pregnant 29week..anak kedua..Doc scan 2hari lepas ckp uri saya kat bawah hampir tutup laluan baby untuk keluar mungkin kena jumpa pakar..ada tak yg pernah alami benda sama? doc ckp masih ada peluang untuk uri naik keatas..nak pergi mengurut risau jadi pendarahan plk mcm mana yaa? just buat senaman kat rumah jeke atau mcm mana? boleh tak share pengalaman korang yg pernah alami benda sama? #agakrisau #uribawah 😖

1 Balas

wasalam,saya pernah mengandung uri ke bawah,masa tu baru dalam 7bulan kot, caranya sis waktu solat tu sujud lama2..dan buat senaman baring kaki kedua-dua nya ke atas (kaki sandar pada dinding) ,masa saya buat macam tu alhamdulillah uri naik atas semula dgn izin-Nya.

5mo ago

terima kasih utk perkongsian🙃🫡