Katil Baby Atau Buai

Salam mommy, mana satu lg ok ya? Katil baby atau buai.. Ni first experience, mohon bantuan.. ? Terima kasih..

12 Balas

Anak saya dari lahir tidur dengan kami..senang lagi..tapi disebabkan masa dia umur 2bulan saya stay kat kl and rumah berapartment so terpaksala goyang2 dia so dia tak nangis..bila balik sarawak kat rumah sendiri dia still nak goyang2 sampai dia tidur... lebih baik awak try dulu suruh dia tidur sendiri...kalau rasa nak give up awak beli buaian

5y ago

Baik sis.. Sy cuba katil dulu yaa.. Mksih yaa

Mcm sy blikn rocker je..senang leh letak tdokn dlm tu enjut gitu je rocker tu..bis2 letak dkt tilam smbil tepuk dia or tdo bwh alaskn kain lapik.....then dia akn lelap....sbb pk nti g memne bwk jln xpyh nk bwk buai skali or cri buai tuk tdokn dia... Nk2 klu nk travel g memne..sush nti klu xde buai...

5y ago

Baby rocker tu car seat tw puan... 😉✌Sy bli yg boleh merge kan dia ngan stroller jnis sweet cherry 😅✌jd bby rocker blh aka car seat nk jdkn stroller pn blh..insert je dia 2 in 1

Katil baby lgi okey sis, sbb kalau buaian baby susah bawa gi mana2 sbb daa terbiasa atas buaian klau baby nak tidur

5y ago

Tulah.. Sy pn fkir cmtu jgk.. Mksih ya sis

Seelokny bli la katil baby bkn ap law bg buai nnti da biase g uma org pon nk pkai buai mcm ank sy dlu

5y ago

Tulah, tu yg risau kalau dia asyk nk buai je..

Bagi Sya biar anak tidur dibawah sbb kalau buai nnty nak kemana susah

5y ago

Ooo.. Cmtu yaa.. Ok sis.. Blh.. Nnti sy bli katil.. Mksihh

katil baby je snng..Klu buai bhya jga ktnya..

Katil baby 😁

5y ago

Ok sis.. Mksih..

katil jgn buai

5y ago

Tulah. Tngk komen pn rmai prefer katil.. Mcmtu sy bli katil jela kn..

Katil bayi!

5y ago

Ok sis.. Mksih..😉

Katil baby

5y ago

Tulah.. Rmai prefer katil.. Mksih ya sis