Guna buai elektrik

Sape kat sini yang guna buai elektrik . Saya guna untuk tido petang . Kalau anak tido kena off ke ? Atau buat yg paling slow speed hayun tu ? Anak saya bila saya off terus bangun nak kena hayun jugak baru tido lama .. memang dari umur 3bulan tido guna buai sekarang dah setahun .. nenek dia belikan buai elektrik nak bagi cucu tido senang saya nk tinggal buat keje .. saya risau xde effect ke buai tu henjut masa baby tido ? Kadang baby tido lama sampai 2jam .. malam ok je tido kat katil cuma siang je dia xnak tdo kat katil ..

1 Balas

ank sy dari pntang guna buai letrik. sy tak off pun. cuma adjust pd slow speed saja bila dh lena. klu pi mana2 sy xbawa buai..cuma pkai kat rumah saja utk sngkn sy buat kerja rumah wktu siang. skrg ank 1y5m alhamdulillah xde apa2 mslh...aktif mcm bdk2 biasa

6mo ago

thanku sis ..ya saya pun guna speed paling slow sekali