Baby Suka Tidur Buai

Anak saya baru 28 hari, dia suka beriba, kalau beriba komperm tido, kalau letak dlm katil baby, asik nangis je... dah lena tidur di riba, angkat letak dlm katil dia, letak atas katil kita, letak atas tilam, last2 celik mata jerit... Papa beli buai eletrik, akhirnya baby lena, asik nk berbuai je... kikiki mommy2 ada tak baby yg suka tido buai...

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Sama lah anak saya. Tidur atas riba. Letak je kejap akan bangun balik sekalipun kita bedung dia. Saya tak gunakan buai. 2 org anak before ni tak guna buai dan tak mcm adik dia ni. Letak je, akan tdo. Bedung apatah lagi. Makin lama diorg tdo. Tapi yg ni puas dah cuba cara. Tak berkesan jga. D riba kita jugak tpt paling bahagia dia.

Baca lagi
VIP Member

Sama sis.. Baby sy tdo buai tp jgn tggl baby dlm buai lama.. Klu die da lena try angkt letak ats katil.. Jdkn rutin

3y ago

kalau stop buai, terus buka mata.. 😅😅😅 tak tahu laaa.. org tua tua cakap, nak masuk bulan lain, dia berubah perngai..