Tidur buaian

Salam. Hi mommies, nak tanya ok tk kalau baby tidur buai? Ke better tidur bawah je?

28 Balas

Dulu mmng anti buai.. yela kita dok sbuk pikir nnti nk berjalan tdo umh org payah.. Tapi bila anak sndri bila tgh hri susah nk tdur.. tdur pun x smpai satu jam kne la bli buai jgk.. akhirnya boleh buat kje mndi klau x satu bunyi pun xleh dgr mesti terjaga😣tapi klau malam alhamdulilah tdo lena dkt bwah ajar siang jela tdo buai 😊