Supaya anak sentiasa ingat ibu

Salam ibu2... Sy stress... Sy sedih... Sy trpaksa tggal ank sbb sy bkerja... Pjj... Sy keja kl, ank di perak dgn husb.. Bru 2mggu tggal dia dh xigt sy... Susu sy pun dia dh xmau... Mcm mna nk bg dia igt kita blik? Tlong sy... Sy rsa hidup sy xde guna klau ank xnk dgn sy... 😭😭😭

5 Balas

sabar mommy banyak kan doa...xde anak yang x ingt ibu...mgkin sbb tggal lama....tp bau ibu anak akan kenal 😍 doa yang baik2