Terjatuh Drpd katil

Smlm ank sy trjatuh drpd katil..ank sy bru msuk 9 bulan..sy kecewa dgn sikap sy smlm sbb alpa mnyebabkn ank sy trjatuh..mcm mna ye klu kita nk tau ank tu ok ke x lepas jatuh?alhamdulillah smlm lepas dia jatuh dia ngis2 lps tu sy dh tenangkn dia..lps tu dia ok dh siap leh brmain dn gelak2 lg..sy cuma risau kesihatan dia lps dia jatuh tu..ad spe2 prnh mngalami x?

2 Balas

Anak saya umu 3 bulan nak masuk 4 bulan jatuh katil. Pagi nya terus bawa p klinik. Dr bagi ubat demam kalau dia meragam. 4 hari juga dia tak senyum kat i. Lepas tu baru ok alhamdulillah. Dah masuk 4 bulan, jatuh lagi tapi nasib jatuh atas bantal. Tu pun kena pantau juga. Nasib dia aktif ceria gembira. Kena pantau dalam masa 24 jam. Kalau dia muntah2, meragam, sawan ke terus bawa p jumpa doktor. Sebabnya takut pendarahan kat bahagian dalaman. In sya Allah takda apa.

4y ago

alhamdulillah..ank sy pun alhamdulillah xde tunjuk ap2 yg negatif..skrng sy kena lbih pantau..tq sis

kena pantau sis.. klo anak jadi lemah, lain dari kebiasaanya lebih baik refer doktor

4y ago

alhamdulillah ank sy ok..leh main2 gelak2..syukur alhamdulillah..katil smlm pun dh buka..tdo pkai tilam je..xde tinggi