Kurangkan stress

Salam ibu2... Mohon bantuan... Mcm mna ibu2 mnyusu tenangk fikiran? Sy bkerja dan jauh dgn ank sy sbb sy bkerja.. Sy pam susu utk anak sy, sy di kl dan ank di perak... Susu makin sikit, stengah jam pam dpat 1oz je... Sy cita2 nk susukn ank sy smpai dia 2 thun... Bantu sy ibu2... 🥺

2 Balas

Makan makanan yg boleh tmbahkn susu badan contoh susu, kurma dan byk lg. Sis boleh search kt google. Satu lg tip yg sy amalkn ialah tengok gmbar anak kita masa tengah pam susu,, itupun sy dpt drp satu artikel yg sy baca kt intrnet. 9jam bkerja pam dpt 20-30oz 3kali pam.

fikir yang happy² je sis. mase pam tu tgk gambar anak. jadual pam kat tempat kije mcm mane? dah check corong pump saiz ok ke tak?