Hantar stok susu anak

Hai mommy2, sy nk tnya mommy... Salah ke sy seorg ibu yg bkerja berusaha simpan stok susu dan hantar pd ank sy setiap mggu memandangk sy pjj dgn ank sy... Sy merupakan frontliner...agak2 mommy dpat x klau memohon di pjabat polis mnta kbenaran utk rentas negeri... Tp sy digelakkan... Mcm kelakar sbb hntar susu ank... 🥺

2 Balas

annoying ye laa polis tu. agak ye tak kawin lagi kot. takda empati langsung. try balai polis lain atau refer pegawai lain. awak join happy breastfeeding malaysia kat fb. hari tu mcm ada terbaca mommy yg nak hantar stock susu. mungkin boleh tau alternative lain utk hntr stok. semoga dipermudahkan awak.

3y ago

Tq info sis... Amiin ats doa sis.. 😊

polis laki ke prmpuan?

3y ago

Polis laki