Please Help 😅

Salam ibu2, nak tanya, ada yg pernah cek jalan dekat klinik swasta x? Dh g hospital 2 hri lps sbb ada keluar darah setompok, cek jaln bru bkk 1cm, doc sruh balik dlu, tggu contraction yg kuat mcm every 5 minute bru dtg hospital..skrg mild contraction on off..x sakit sgt..cmne ye..anak 1st xde plk cmni 😅

2 Balas

Memang normal macam tu. Banyakkan berjalan, jalan itik, naik turun tangga, squat. Kalau still larat bersama, boleh bersama dgn suami.

2y ago

ohh..ok, tq sis 😊