Please Help 😅

Salam ibu2, nak tanya, ada yg pernah cek jalan dekat klinik swasta x? Dh g hospital 2 hri lps sbb ada keluar darah setompok, cek jaln bru bkk 1cm, doc sruh balik dlu, tggu contraction yg kuat mcm every 5 minute bru dtg hospital..skrg mild contraction on off..x sakit sgt..cmne ye..anak 1st xde plk cmni 😅

2 Balas

sy semua ank dh 6 org..sblm g spital sy chek jln dlu kt swasta..klu doc ckp blh g baru g..mcm baru ni g ve kt swasta 4cm..smpai spital 5cm..kdg bile doc check bukaan dlm 3cm..doc akn tlg buke lg

Memang normal macam tu. Banyakkan berjalan, jalan itik, naik turun tangga, squat. Kalau still larat bersama, boleh bersama dgn suami.

2y ago

ohh..ok, tq sis 😊