Lendir darah

Ada ibu2 yg ada pengalaman lendir darah keluar lama x? Sy da nak masuk 5 hari keluar lendir darah berketul2 setiap pagi. Pg hospital doc suh blk sbb bukaan br 1cm. 2 hari kemudian contraction dtg setiap 10 minit. Doc check bukaan br 2cm. Dia suh blk lg. Skrg contraction datang jrg2 dan x kerap. Baby gerak okay cuma normal ke contraction xkerap da walaupun still keluar darah. Risau nk pg hospital lg. Doc ckp tggu ketuban pecah tp xde tanda2 lg ketuban nk pecah. Kalau ada ibu yg keluar lendir darah, ada smapi berminggu2 ke br bersalin.

2 Balas

Allahuu,terukk jugk Hospital tu sis.Knpa dorg x admitkn sis,utk stay je dkt wad tu dlu smentra dorg pantau sis?Sy dlu sma wad dgn 3 org ibu yg kluar drah tp xkluar ketuban lgi,pun doktor amat2 lh baikk hati sgt utk benarkn dorg ibu tu stay lama dkt hospital,smbil2 d monitor.Tkut terjadi apa2 kn.

Terok btl hospital tu sis, saya masa pengsan terus kena masok wad seminggu doc tkt baby jd apa2 dlm kandungan, should be diaorang lbh peka dng pekara mcm nie,