Set LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van Untuk Dimenangi!

Rebut peluang untuk menang hadiah eksklusif dari LEGO, Parents! Yang bertuah akan membawa pulang LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Set LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van Untuk Dimenangi!
36 Balas

Saya ingin menang LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo’s Turtle Van kerana minat anak saya terhadap Lego yang mempunyai warna yang menarik, bentuk yang senang di pasang, berkualiti Dan rekabentuk yang menarik.. Permainan Lego sangat bagus untuk minda kreativiti anak2.. anak boleh menghadap beriani Lego berejam-jam tanpa sekarang paparan skrin.. saya suka anak bermain LEGO.. @abu_wafri @miz.dayah

Saya ingin menang LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van untuk dihadiahkan kepada anak-anak saya yg berusia 6 dan 4 tahun. Kedua-duanya sangat meminati mainan lego dan boleh mengadap mainan ini berjam-jam. Permainan seperti ini sangat bgus untuk membina kreativiti kanak-kadang dan membantu minda berkembang dengan lebih pesat. Ini sangat-sangat bagus untuk perkembangan kedua-dua anak saya

Saya ingin menang LEGO DREAMZzz Mrs Castillo’s Turtle Van kerana dengan bermain lego akan mempertingkatkan daya creativity dan imaginasi anak-anak tersayang. LEGO adalah permainan yang boleh simpan lama dan boleh mempertingkatan interaksi bersama ibubapa dan anak. Selain itu, fokus anak juga dapat ditingkatkan melalui permain LEGO ini. Instagram: @vivianfsy

Saya ingin menang LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van kerana ingin jadikan ianya hadiah yang bermakna untuk anak sulung saya. Dia peminat setia LEGO. Baru-baru ini ulangtahun ke 6 dia & kami sekeluarga sempat sambut di rumah sahaja kerana saya dalam pantang anak ketiga. Mesti dia sangat gembira jika dapat hadiah LEGO ini ❤️ @ezzeezani @sarahnuradilin

Saya ingin menang Lego DreamZzz Mrs. Castillo's Turtle Van kerana 4 anak saya sangat meminati set permainan lego dan leka dengan minat mereka memasang set lego secara beramai-ramai kerana ianya unik, ekslusif, konstruktif dan membina. Semangat dan hobi anak-anak dicabar dengan kreativiti dan berpasukan. @idah50l @ajuazurah @ayermariam IG : fafaisaid

Saya ingin menang LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van ini kerana ingin memberikan hadiah kepada anak saya & membantu beliau untuk bermain sambil belajar dengan permainan dari Lego ini😊 Semoga anak saya memperolehi rezeki untuk memenangi hadiah dari Lego & theAsianparent🥰 @nraliyanajiha @mohammadshakeelarfan

Saya nak menang LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo’s Turtle Van sebab anak saya adalah ‘Lego Maniac’. Bermula dengan Duplo, City sehingga Creator, dia telah mengumpul lebih dari 10 koleksi Set Lego. Bahkan dia mampu membina lebih dari yang dalam visual menggunakan semua koleksi yang dia ada.

Hi. Saya ingin merebut peluang untuk memenangi Set LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van. Walaupun anak saya baru berusia sebulan, tapi saya ingin sekali menjadikan koleksi LEGO buat anak lelaki bongsu saya. Semoga ada terselit rezeki buat anak lelaki saya. Aamiin.

Saya ingin menang LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van kerana saya sendiri adalah peminat LEGO. Saya sangat sukakan sesuatu permainan yang memerlukan kesabaran dan ketelitian, serta kreativiti untuk mendapatkan hasil yang terbaik 🥰

Saya ingin menang LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van kerana anak saya peminat Lego cuma kami belum berkemampuan untuk memilikinya. Bersempena hari lahirnya bulan depan sy berharap dapat memberikan hadiah terbaik ini untuknya