Set LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van Untuk Dimenangi!

Rebut peluang untuk menang hadiah eksklusif dari LEGO, Parents! Yang bertuah akan membawa pulang LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Set LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van Untuk Dimenangi!
36 Balas

Saya ingin menang Lego Technic Yamaha MT-10 SP kerana saya ingin hadiahkan kepada suami saya yang sentiasa ada bersama saya di sepanjang perkhawinan hingga ke saat ini. Dia sentiasa memberi sokongan semasa kehamilan saya & sentiasa teruja untuk tahu perkembangan bayi. Terima kasih TheAsianParents kerana telah menyediakan banyak information sebagai rujukan untuk saya dan suami yang bakal bergelar ibu ayah tidak lama lagi ♥️