Set LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van Untuk Dimenangi!

Rebut peluang untuk menang hadiah eksklusif dari LEGO, Parents! Yang bertuah akan membawa pulang LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Set LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van Untuk Dimenangi!
36 Balas

Saya ingin menang Lego DREAMZzz Mrs. castillo’s Turtle van kerana dapat Meningkatkan Daya Kreativiti untuk anak saya yg berumur 3 tahun.Anak-anak perlukan daya kreativiti yang tinggi ketika bermain Lego. Untuk mempunyai daya kreativiti, ianya perlu dilatih sejak kecil lagi. Selain itu, anak-anak juga berpotensi memahirkan diri dalam menyelesaikan masalah dan bertindak dengan solusi yang terbaik. Permainan Lego antara permainan yang terkenal di seluruh dunia. Berasaskan bongkah-bongkah kecil, pemain perlu menyusun mengikut kreativiti masing-masing untuk membentuk objek lain yang lebih lengkap. Seperti Robot, rumah, kapal terbang, bangunan dan sebagainya mampu dibina menggunakan Lego ini. Pemainnya pula terdiri daripada kanak-kanak seawal usia 3 tahun hingga kepada orang dewasa . Dan anak saya sangat minat dgn lego ❤️ semoga anak saya menang DREAMZzz mrs castillo turtle ni van ni