Set LEGO CITY Custom Car Garage Untuk Dimenangi!

Rebut peluang untuk menang hadiah eksklusif dari LEGO, Parents! Yang bertuah akan membawa pulang LEGO CITY Custom Car Garage! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Set LEGO CITY Custom Car Garage Untuk Dimenangi!
68 Balas

Saya ingin menang LEGO City Custom Car Garage kerana ❤️L-lots of cool functions and 2 customizable toy cars. ❤️E-easy-to-follow pictorial building guide ❤️G-Great Vehicles building sets with realistic models and fun characters that inspire open-ended imaginative play. ❤️O-one of the amazing set for kids! So much playability, so diverse, and the detail is incredible.

Saya ingin menang LEGO City Custom Car Garage ini kerana anak saya sangat sukakan mainan kenderaan dan imaginasinya tinggi. Jika diberikan rezeki untuk menang, anak saya dapat meluaskan lagi daya imaginasi nya dan seterusnya membantu dalam perkembangan otak serta kemahiran. Saya juga dapat mencipta kenangan bermain bersama anak saya. Semoga rezeki ini milik anak saya. Terima kasih.

Saya ingin menang LEGO City Custom Car Garage kerana ❤️L-lots of cool functions and 2 customizable toy cars. ❤️E-easy-to-follow pictorial building guide ❤️G-Great Vehicles building sets with realistic models and fun characters that inspire open-ended imaginative play. ❤️O-one of the amazing set for kids! So much playability, so diverse, and the detail is incredible.

Saya ingin menang LEGO City Custom Car Garage kerana ingin jadikan ia hadiah yang sangat bermakna buat anak sulung saya. Anak saya peminat setia LEGO & kereta mainan. Baru-baru ini ulangtahun ke 6 dia & kami sekeluarga sempat sambut di rumah sahaja kerana saya dalam pantang anak ketiga. Mesti dia sangat gembira kalau dapat hadiah LEGO ini ❤️

“Saya ingin menang LEGO CITY Custom Car Garage ini kerana saya mempunyai seorang anak yang terlalu taksub dengan model kereta lego,jadi saya ambil peluang untuk menyertai pertandingan ini untuk saya hadiahkan LEGO City Custom Car Garage ini kepada anak bujang saya yang meminati permainan LEGO sejak kecil lagi” INSTA : @ismasizan6062

Saya ingin menang LEGO CITY Custom Car Garage ini kerana permainan LEGO ini mempunyai pengalaman bina dan main yang menyeronokkan. Ia juga dapat mengasah minda anak untuk membina garaj kereta dengan menggunakan kreativiti sendiri dan permainan ini dapat digantikan daripada membuang masa bermain gajet(telefon). [IG : misssitihawa02]

Saya ingin menang LEGO CITY Custom Car Garage ini kerana My elder son loves Lego very much He is a big fan of lego. He has played with his lego sets every day since we got it and definitely the most frequently played toys by him. Also he loves cars too! This Lego city custom car garage surely become his next fav if we win it!

Saya ingin menang LEGO CITY CUSTOM CAR GARAGE kerana anak lelaki saya memang minat bermain LEGO. ia dapat membantu daya kreativiti anak saya dalam membina sesuatu mengikut kreativiti dan imaginasinya. Anak saya memang suka bermain dengan LEGO dia akan habiskan masa bersama kakaknya bermain lego. semoga ada rezeki anak saya.