Set LEGO CITY Custom Car Garage Untuk Dimenangi!

Rebut peluang untuk menang hadiah eksklusif dari LEGO, Parents! Yang bertuah akan membawa pulang LEGO CITY Custom Car Garage! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Set LEGO CITY Custom Car Garage Untuk Dimenangi!
68 Balas

Saya ingin menang LEGO City Custom Car Garage kerana anak saya penggemar lego. Lego bagus untuk perkembangan otak anak saya kerana dengan bermain bersama lego, ianya dapat menigkatkan daya imiganasi, kretiviti dan kognitif anak saya. Arahan pemasangan adalah mudah difahami. dengan memberikan anak sy bermain bersama LEGO, ianya memberi cabaran yang sihat kepada anak dan membantu dalam proses pembelajaran penyelesaian masalah