Set LEGO CITY Custom Car Garage Untuk Dimenangi!

Rebut peluang untuk menang hadiah eksklusif dari LEGO, Parents! Yang bertuah akan membawa pulang LEGO CITY Custom Car Garage! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Set LEGO CITY Custom Car Garage Untuk Dimenangi!
68 Balas

Saya ingin menang LEGO CITY Custom Car Garage ini kerana ia akan jadi hadiah harijadi terbaik untuk anak lelaki saya yang merupakan peminat tegar motorsports. Setiap hari dia akan bermain dan bercerita mengenai kereta kegemaran, mengenai skills drift dan movie2 berkenaan motorsport seperti Fast&Furious. Dia sudah mengenali beberapa jenis model kereta sports dan sentiasa excited setiap kali melihatnya. Dia akan memasuki umur baru tak lama lagi, sy pasti ini akan jd hadiah terindah untuk anak saya.