normal atau x?

Pregnt dh 14 week..usia janin n saiz nye dh 16 week..dokter kk dh scan bpe kali n asik tanya btol ke tarikh last period saya..saya ckp betol sbb mmg ada tanda at klender pon..so skg nie saya risau bila dokter asik ckp bby awk besar..minggu dpn baru kne minum air gula..perut saya pun xnampak bsr..normal ke x?

2 Balas

Sy mcm tu dlu..masa 21w, baby & rahim 24w.. mmg doc quiry betul x LMP sy.. tp dh bersalin n bby x besar mana pn.. 38w3d, baby 3.1kg