Saiz kaki baby kecik 2 minggu dari usia kandungan asal

Hai mami² dan bakal mami².. saya nk tye ad x yg MCM Sye...smlm pegi scan baby dokter ckp saiz kaki anak Sye kecik 2 minggu dari usia kandungan asal..normal x mcmtu.. pernah x mammi² dokter ckp mcmtu.. skrg nie usia kandungan dh 34 minggu...tp saiz kaki baby dlm 32 minggu..Sye risau sgt2.#firstmom #bantusharing #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

1 Balas

Dekat graf normal tak? Kalau normal mommy jangan risau.

2y ago

Takpe asalkan dalam lingkungan normal dalam graf mommy jangan risau. In sha Allah baby tak ada pape tu sebab scan pun cuma estimation.