Berat baby

Hi Mommies, normal ke bby 38w1d berat 3.3kg? Sy ada scan kat klinik swasta ckp perut sy dh bsr. Lps tu p appointment kk, nurse kat kk ckp perut sy mcm dh bsr sngt tpi bila jmpa doktor kk ckp berat bby still normal lg n perut xda lh bsr sngt. Skrg xda sbrg tanda2 nk bsalin lg. Due date 7/11 tp kk bg tarikh admit 13/11 lebih dri tarikh due date sbb sy xda sbrg komplikasi. Sy confuse dan risau takut bby besar sngt sbb ni 1st pregnancy sy. Ada x yg sama pgalaman mcm sy. Share lah 🥲

1 Balas

due date 13/11 baru scan 3 hari lepas kata dokter berat baby sya 2.7kg tpi sya rasa msi normal lgi kot 3.3kg ni sbb dulu masa ibu sya hamil berat baby 3.9kg itu pun msi normal😊

2y ago

tq awak. sy dah selamat bersalin 🤗 berat bby 3.5kg