3rd scan.

Hari ni jumpe doc kk. Scan baby result pon sama ngan scan dr swasta. Bby kecik seminggu. So kne repeat scan lagi 2 week utk pastikan tarikh edd yg betol2. Last period mmg betol, mmg tk pernah skip tanda. Agaknye bby kali ni mmg kecik kot. #scan 10week #lmp 11 week

1 Balas

Sama la..klu ikotkan kiraan period dah betul tp scan dkt KK &swasta baby lewat 2 minggu

4y ago

Biasa mmg akan ikut scan sbb kat situ DR akan tgk besar baby..InsyaAllah xde ape..