perut kecik

pregnant dah 7 bulan lebih..tapi perut mcm org xpregnant je ? ramai yg tegur. siapa mcm saya?

34 Balas

Sama dgn saya dh 7 bln lbh...tapi perut masih mcm x pregnant 😅bila ckp 7 bln lbh semua terkejut. Tengok mcm lima bln lbh je kecil perut

Sy pegnent baby boy cpat nampak.. 5bln dh bsar dh prut.. Skrng pegnent baby girl dh 6bln.. Kecik molek jer prut xmcm org pegnent😅

Sy 🙋‍♀️!!! Org xprasan pom saya pregnant... Hahaaa.. #Baby lahir 3.05kg.. #Boy 19.12.19.. #3rd baby..

jgn risau sis,sy mengandung 7 bulan pun perut kecil,tapi masuk 8 nak ke 9 bulan perut jadi besar pula hehehe

🙋‍♀️🙋‍♀️ tp sbb sy pakai baju yg longgar2. Setakat ni doc scan berat dia ok je jd 👍

Sy juga... bersyukur dan rezeki kita dpt jimat duit.. anak² pembawa rezeki.. boleh saving duit utk baby

Sya.. Sy nmpk mcm buncit je 😁 Alhamdullilah asalkn bby sihat.. Baju pn xyh beli. Pkai tshirt je. Huhu

Sy sis smpai fedup sy org ckp mcm tu,last2 bersalin tak sangka plk 3.75kg,terkojut semua😊😊😊

sy pon prut x nmpk gak..nk msuk 29w dh 😂😂 ada yg tgur x nmpk cam pregnant lngsng 😅😅

4y ago

bila ada yg tnya dh ada baby ke blm.sy ckp x lama lg kluar la.skrg dh 7 bln.org x prcya 😂😂

Xpa sis..kecik2 pun ada isi. Sy pun perut kecik gk msa preggy..yg pnting bby sihat.