Perut kecil

Hi mommy, sape pregnant yg perutnya taknmpk pun? Kadang2 stress org ckp perut kecik la, takut baby kecik la apa laa hmm normal je kan sbnrnya? Lain org lain rupanya. Saya dah 27eeeks tp perut mcm baru belasan weeks

2 Balas

kalau boleh nak je tampo kan?sibuk betul. pastu ada jgk yg sibuk suruh pakai baju mengadung ikat biar nampak perut, apo. org mengandung jaga posture badan pastu jaga inner core nafas jaga perut tak payah besar asalkan sama saiz dgn brp weeks pregnant dah la..

7mo ago

itu lah kadang malas dah nk explain, and kkdg ayat diorg ni buat kita jadi overthinking, jadi mcm nk je selalu scan baby sbb nk tgk growth dia. yg penting size berat apa semua ikut umur lega dah

normal la. janji yg kat dalam sihat.

7mo ago

ya. xperlu ambil pusing cakap org