Hi momy..Sya pregnant 26w tapi perut saya dah ke bawah mcm dah nak bersalin. Ada yg mcm sya Tak?

Baby aktif. Tanya doc katanya jnis bentuk perut u mcm tu..bila jalan kemana mana selalu org tegur perut dh kebawah dekat dah nie nak bersalin ..😓😓

1 Balas

kalau ada check up better tanya kat nurse. sbb nurse akan ukur baby ke ruang keluar tu berapa cm. so kalau org ckp2 kita boleh menjawab dgn fakta yg ada.

2y ago

bila ukur nurse bgthu bby molek je dalam kedudukannya... tk pulak bgthu bape cm...check up lgi la nnti.