24 Weeks

Prefer toilet Cangkung or Duduk ??

19 Balas

Sy prefer cangkung dekat public or office..walaupun perut dah besar sebab xjamin bersihnya, lagipun senang nak nak beranak nanti sis, praktis 😅..tapi rumah duduk aje..sebab rumah sendiri kan..tapi mandi sy cangkung aje..bagi biasekn..

Dulu cangkung..skarang perut dh smakin membesar,prefer duduk..lenguh kaki n rs sesak sbb perut rs terkepit kalau cangkung lama2..haha tp klu public toilet tu,cangkung..tp cuba cepat2 kn proses..huahuahua

Cangkung lebih senang nk membuang.. tp kaki selalu kebas 🤣 guna tandas duduk, lama skit la nk membuang tu.. tp lebih mudah nk bngon..

duduk..bila cangkung, nak bgn balik tu rasa mcm ya ampun..payahnya nk bgn dgn perot yg makin besar ni..hahaha

Duduk. Tp klu kat mall kdg2 cangkung. Sbb tandas kotor sgt 😣 better sllu ada tisu dlm beg, sbb tisu x sllu ada

Duduk.. tapi kalau cangkung mesti terjengket kaki kan? Tekan jari kki utk tahan mencangkung tu 😂 .. kebas kaki2

5y ago

Haha.. ke kita ni mncangkung xkena cara eh? 😂 .. nk kena tampung beratnya bdn tu lg smbil mnjengket

Duduk. Kalau kat public. Bawa wet tissue atau toilet seat disinfectant. Boleh beli di guardian /watson.

Dulu suka cangkung. Sejak perut membesar suka yg duduk pulak sbb senak bila cangkung😅

Nanti masa pantang better tandas duduk. Kalau cangkung auuuu sakitnya tu di situ hahaha

Cangkung. Never ever try dduk.. Geli bhaa. N terpkir mcm mna nk cebok kalau dduk tu ye?

5y ago

😅😅😅😅