Toilet cangkung / squat toilet

Can I still use squat toilet / tandas cangkung when I’m pregnant? 7months now. Will my baby be ok? Kalau boleh I wanna avoid seat toilet at public place / office. Some ppl use until Geli lah. ?

2 Balas

You may use tapi sangat tak selesa since your baby is getting bigger. I used to use toilet cangkung when I was 5months pregnant and I can feel the baby is kicking cause she felt uncomfortable as well 😅

Sy dulu mmg smpai ke sudah guna toilet cangkung tu...after delivery, dlm pantang jer guna toilet dduk...huhu