tandas cangkung

Hye momies. Ape pendapat smua kalau 1st trimester masih pkai toilet cangkung? Ok ke?

10 Balas

Ok ja.... sy nk ujung trimester bru dduk...xmmpu nk cgkung da.. klau kncing sy minta hubs belikan krusi kcik tu sy dduk trus atas tu. Sbulan sblum branak beli krusi khas utk dduk. Bg jmban cgkung. Yela da brjhit ssah nk cgkung 🤭

Sy dh trimester 2 masih lg setia dgn toilet cangkung.. sbb puas berak.. tp kaki cpt lenguh n nk bangun kena berpaut dgn sinki hihi

Saya 27 weeks dah rasa senak nak duduk 😂 rasa kesian dkt baby mcm dia terpenyek je kat dalam. Haha

5y ago

Sama

Sy 39 weeks still pkai tnds cngkung .. Smua Ikut pd bdn la😁

Sy smpai ke sudah gune tandas cangkung...time pantang jer tndas dduk...hahah

5y ago

Saya dah x bole dh guna tandas cangkung

Ok lagi.. 2nd trimester guna tandas duduk sampai habeh pantang

Ok je. Bila dh 20weeks tu yg xsanggup pki toilet cangkung. 😂

Boleh je sis..tp tri kedua n 3 nanti x susah dh nak duduk gitu

Ok je😊

ok ja,